Ook de tweede derby met FC Dordrecht is door Zondag-1 winnend afgesloten. De thuisploeg trok met 4-2 aan het langste eind, maar daar zag het lange tijd niet naar uit. Net toen iedereen zich met een 2-2 gelijkspel leek te verzoenen kregen de bezoekers een reuzekans op een voorsprong, maar stond doelman Levent Mutlu in de weg. Niet veel later botsten aan de overzijde twee FC Dordt-verdedigers op elkaar en profiteerde Ilhan Solak dankbaar. De spits zorgde in blessuretijd ook nog voor de 4-2 eindstand.

Het was een rommelige wedstrijd met van beide kanten niet echt goed spel, maar de toeschouwers vermaakten zich kostelijk. Al binnen vijf minuten zette Regga Regales GSC/ODS op voorsprong. Lang kon de thuisploeg er niet van genieten, want twee minuten later lag de 1-1 al binnen. FC Dordrecht had tot de rust een veldoverwicht, maar schiep zich niet veel kansen. Enigszins tegen de verhouding in was het juist GSC/ODS dat via opnieuw Regga Regales op voorsprong kwam.

Na de thee draaide het wedstrijdbeeld om en had juist GSC/ODS het overwicht. Maar ditmaal was het FC Dordrecht dat op 2-2 kwam. De thuisploeg ging opnieuw op jacht naar een voorsprong. Enes Ak werd binnen de berichte lijnen onderuit gehaald maar kreeg geen strafschop. Suayib Yaman leek de 3-2 te scoren, maar zag zijn inzet van de doellijn gehaald. De wedstrijd leek daarna langzaam dood te bloeden en uit te draaien op een gelijkspel, maar zoals gezegd liep dat een tikkeltje anders.

Zondag-1 hoeft na deze overwinning niet meer naar beneden te kijken en heeft zelfs nog iets om voor te spelen de komende weken, want de mannen van de door een hernia geplaagde trainer Mo Duzgun staan nu aan kop in de derde periode. Komend weekend wacht de ploeg opnieuw een derby, want dan moet Zondag-1 op bezoek bij Dubbeldam.