Op 7 mei is er een klus dag georganiseerd bij GSC/ODS. Het is van 10:00 tot 14:00 met als afsluiting een kleine lunch.

Waarom deze klus dag? Omdat er zoveel te onderhouden, te repareren of te verfraaien valt en we met elkaar de vereniging vormen en zo ook ieder wat mag doen. Dus zeker een oproep voor ouders van de jonge jeugd, jeugdigen boven de 16 en senioren leden die binnen de vereniging genieten van de voetbal maar nog zoeken om een bijdrage te kunnen leveren: kom helpen, je kan een passend klusje uitzoeken, je hoeft geen ervaren klusser perse te zijn, er is genoeg te doen. Deze dag is dan ook direct een vervulling de eerste van de twee momenten per seizoen die volgens het nieuwe vrijwilligersbeleid van iedereen wordt verwacht. Je kan je aanmelden voor deze dag via klusploeg@gscods.nl