Ook na het tiende competitieduel van dit seizoen is Zaterdag-1 nog ongeslagen. Het inhaalduel tegen ASH, dat woensdagavond werd afgewerkt in het Gelderse Haaften, eindigde zoals het begon: 0-0. Het was vooral een vechtwedstrijd, waarin er voor de toeschouwers weinig te genieten viel. Beide ploegen grossierden in balverlies en foute passes en creëerden nauwelijks kansen. Een kwartier voor tijd scoorde Simcha Kuiters wel, maar de scheidsrechter, die aanvankelijk liet doorspelen, besloot de treffer toch maar af te keuren. Terecht overigens, want aangever Izzy Stellingwerf liep meters buitenspel. Daarna drong het besef door dat alleen een lucky goal nog een winnaar kon opleveren. Bijna kwam die er in de slotseconden nog, maar doelman Björn Groeneweg kreeg op de doellijn hulp van Joeri van Kordelaar. Met het gelijkspel kon Zaterdag-1 best leven, want ASH is toch één van de concurrenten voor de tweede plaats, waar GSC/ODS overigens nu nog behoorlijk stevig op staat. Komend weekend moet de ploeg naar Lexmond, waar laagvlieger Lekvogels wacht. Volgende week dinsdag is er opnieuw een lastig inhaalduel, bij Peursum in Giessenburg.