Het Corona tijdperk lijkt voorbij en dat betekent dat ook onze mini’s stap voor stap terugkeren naar het “oude normaal’. Vier weken geleden was de eerste Mini’s Day na lange tijd en inmiddels konden al weer vele nieuwe gezichten verwelkomd worden. Dit weekend werd weer begonnen in de kleedkamer, Sinds 19 februari gingen de kinderen alleen in de  “rust” weer naar de kleedkamer (zonder ouders). Zo leren ze de kleedruimtes kennen en de routines van een “trainer/ coach” en voetbalclub.

Ook helpen de kinderen met opruimen en weten ze waar de schoenen schoongemaakt behoren te worden. Daar kunnen senioren nog wat van leren! Het fruit wordt elke zaterdagochtend geleverd door een supermarkt in Dordrecht en Murat heeft te kennen gegeven dat hij het fruit wil blijven sponsoren tot in ieder geval einde seizoen. Super fijn, vanaf deze plek van harte bedankt.

Deze maand gaan de kinderen uit geboortejaar 2016 óók op woensdag meetrainen met de JO7-teams om optimaal voor te bereiden op het spelen in competitieverband. Want dat gaat na de zomerstop voor deze talenten gebeuren.