Ook het schoolvoetbal keert na de corona-pandemie weer terug bij GSC/ODS. Op woensdag 6 april zijn we gastheer en organisator en dat betekent dat we véél helpende handjes nodig hebben. Vanaf 13.00 uur hebben we spelleiders (scheidsrechters), barhulp, hulp voor in de bakhoek, opruimers, schoonmakers en mensen in de commissiekamer nodig. Offert u zich een middagje op?

Ook zoeken we vrijwilligers dat op de avond voorafgaand (dinsdagavond) mee kunnen helpen met de opbouw. Er moet immers e.e.a. klaargezet worden. En u voelt ‘m al aan; woensdag moet er ná half zes weer afgebouwd worden. Iedereen van 12 jaar en ouder die ee handje wil helpen wordt verzocht even een mailtje te sturen aan jeugd@gscods.nl Zet er bij wat je kan en wil doen.

Wisten jullie trouwens dat scholieren op het voortgezet onderwijs van hun school vrij kunnen krijgen als ze helpen bij het schoolvoetbal?