Wist u dat we sinds kort wéér een nieuw jeugdteam hebben? Dat is dus JO7-3. Voor uw beeld; het zijn spelertjes uit geboortejaar 2015, al zijn er bij ons ook een paar die nog jonger zijn, uit geboortejaar 2016. Dit nieuwe team, met begeleider Oussama, heeft eerst een proeftoernooi gedraaid en vanaf komende zaterdag (12 maart) starten zij voor het ‘echie’. JO7-3 speelt dan, thuis, vanaf 10.00 uur drie wedstrijden.

Deze kanjers trainen elke woensdag samen met JO7-1 en JO7-2, maar ook speelt één van de JO7-teams een oefenwedstrijd tegen een team met leeftijdgenootjes van Oranje Wit. Afgelopen woensdag had JO7-1 een oefenwedstrijd, komende speelt JO7-2 een oefenduel en de week er op is JO7-3 dus aan de beurt. Die wedstrijden beginnen steeds om 18.15 uur.

Bij de mini’s hebben we óók kinderen van het geboortejaar 2016 en die gaan deze maand eveneens op woensdag trainen. Zo kunnen wij de kinderen optimaal voorbereiden op het spelen in de competitie. Op de foto zie we staand Burak, Ian, Zhahir en Faysel. Zij vormen met Benjamin en Daniël het nieuwe JO7-3. In hun plek namen Atilla en Tyler (uit JO7-1) even zittend plaats voor de foto.