Na de slappe hap in Oosterhout stond er in Slikkerveer wél een Zondag-1 dat de mouwen op wilde stropen. Het was alleen niet genoeg om een op zich best wel verdiend punt te halen. De thuisploeg trok met 4-2 aan het langste eind, omdat het beter in staat bleek kansen te benutten. Net als een week eerder begon het voor GSC/ODS prima. Aanvoerder Sadik Sögüt schoot een vrije trap prachtig binnen, maar wederom mocht de ploeg niet lang van de voorsprong genieten.

De scheidsrechter, die in het thuisduel met RCD ook al een labiele indruk maakte, liet een schandalige overtreding op het middenveld onbestraft en Slikkerveer profiteerde optimaal uit de daaruit voortkomende aanval: 1-1. Verliezen van fysieke duels gaf Zondag-1 daarna de nekslag. Het leverde de gastheren twee treffers op, waarvan eentje op slag van rust: 3-1. Na de thee moest GSC/ODS uit een ander vaatje tappen en deed dat ook. De aanval werd nadrukkelijk gezocht, maar het doel niet gevonden.

Het uitgekookt spelende Sikkerveer gooide met een scherpe counter de wedstrijd helemaal in het slot (4-1). Toch was het laatste woord aan GSC/ODS, dankzij een door Enes Ak benutte strafschop: 4-2. Komend weekend wacht Zondag-1 een thuisduel met Steeds Hooger. De Rotterdammers staan net als GSC/ODS onder in de middenmoot en beide ploegen zullen graag de punten pakken om uit de gevarenzone weg te blijven. De bal gaat zondag om half drie rollen.