Met een verdiende zege op stadgenoot Dubbeldam heeft Zondag-1 de competitie prettig hervat. De ploeg van Mo Duzgun wisselt dit seizoen zeer zwakke beurten af met hele sterke optredens en dit keer was het dus weer eens smullen geblazen. In de eerste helft ging het nog redelijk gelijk op, maar na rust gaf GSC/ODS niks weg en verzuimde alleen de magere 2-1 voorsprong uit te bouwen.

Op deze koude zondagmiddag was het voetbal gelukkig om warm van te worden. Mede dankzij Dubbeldam ontspon zich een goeie pot voetbal waarin de thuisploeg het betere van het spel had maar de bezoekers de beste kansen kregen. Tot twee keer toe verscheen Dubbeldammers vrij voor Levent Mutlu, maar de doelman redde telkens fraai.

Amper bekomen van de schrik stormde de deze middag ijzersterk spelende voorstopper Adema Kabbah met de bal aan de voet tot over de middenlijn en gaf de perfecte bal op Enes Ak, die na 40 minuten fraai de 1-0 binnen schoot. Lang kon GSC/ODS er niet van genieten want nog voor rust trok Dubbeldam de stand weer recht.

Nog geen twee minuten na de thee kwam de thuisploeg opnieuw op voorsprong. Regga Regales toonde zich binnen de zestien niet egoïstisch en legde de bal voor de voeten van Suayip Yaman, die koeltjes afrondde. Het initiatief werd daarna aan Dubbeldam gelaten, maar de bezoekers deden er bar weinig mee. Eigenlijk schiep de ploeg zich geen enkele doelrijpe kans.

Toch hing de gelijkmaker nog lang in de lucht, omdat GSC/ODS ondanks diverse mogelijkheden weigerde de wedstrijd in het slot te gooien. Treffers vielen er echter niet meer, zodat Zondag-1 zich stevig in de middenmoot nestelde. Komend weekend wacht een pittig duel bij Oosterhout, de nummer drie van de ranglijst.