Na een lange periode zonder trainen en spelen mocht de ploeg van Jan Hartman eindelijk weer de wei in. De lange periode met corona gevallen en coronamaatregelen heeft er in ieder geval voor gezorgd dat bijna alle spelers met blessures en kleine pijntjes de tijd hadden om weer fit te geraken waardoor alleen Jari nog met een lange blessure kampt en we gelukkig niet te veel jongens meer hebben met een coronabesmetting sterkte Chris en Jordy. Hierdoor had Jan flink wat keus uit de 18 koppige selectie.

Dat de mannen er zin in hadden bleek al gauw tegenstander Wieldrecht die in de eerste wedstrijd nog aan het langste eind trok werd het vuur aan de schenen gelegd en de spelvreugde spatte ervan af. Met de teamspirit zit het ook wel goed moet een tevreden toekijkende coach Hartman hebben gedacht toen hij iedereen voor elkaar door het vuur zag gaan. De nieuwste aanwinst die afgelopen zomer is komen aanwaaien Martijn wist zijn goede vorm van voor de winterstop door te trekken en met een indrukwekkende solo of de doelman van Wieldrecht af te stromen en de 0-1 binnen te palen te tikken.

Het spel golfde op en neer en de soepel en goed combinerende thuisploeg had misschien wel het beste van het spel maar de dadendrang van GSC/ODS was voor de neutrale toeschouwer een lust voor het oog. De ploeg wist zich zelf te belonen toen Davy die de geblesseerd geraakte Brandon was komen vervangen beheerst de 0-2 achter de doelman van Wieldrecht wist te krijgen. De bezielende leiding van aanvoerder Daniel zorgde ervoor dat het vuur in de ploeg bleef en Patrick met een prachtige uithaal de bal in de kruising schoot en zo de 0-3 aantekende een vooraf niet verwachte weelde.

Lieten de mannen van Wieldrecht zich dan niet zien in de wedstrijd? jazeker wel de goede voetballende Dordtenaren hadden het alleen lastig met de hechte verdediging van hun stadsgenoot en de immer stabiel keepende Jeroen het heel lastig te maken. Toch brachten de mannen van de thuisploeg vlak voor rust de spanning terug in de wedstrijd toen ze Jeroen wisten te passeren en de 1-3 aantekende.

Met een positieve blik in de rust op de eerste helft en een flinke lading verse krachten begon GSC/ODS geconcentreerd aan de 2de helft. Beide ploegen wisten nog wat kleine kansjes te creëren zonder dat dit tot echt gevaar leidde. De ploeg van Jan Hartman speelde de wedstrijd gecontroleerd uit en kunnen terugblikken op een super begin van de herstart van de competitie de grote groep was vandaag een zege zodat iedereen zonder al te grote pijntjes op tijd vervangen kon worden en we genoeg wissels hadden om de moegestreden mannen te vervangen. Met zo’n grote selectie liggen er zeker mogelijkheden in deze zware competitie en kan iedereen voldoende speelminuten maken.