Het zal niemand afgelopen weekend ontgaan zijn, dat de lockdown van ons land flink versoepeld is. Corona hield ook onze sport en onze club in een ijzeren greep, maar we kunne ons daar langzaam uit ontworstelen. Iedereen mag weer trainen op de gebruikelijke tijden en omdat er nog géén competitie is kunnen we onderlinge wedstrijden spelen. Wil je dat met jouw team? Regel dat dan in overleg met de technische commissie. Wedstrijden concentreren we zoveel mogelijk in het weekend, op ons kunstgrasveld.

Er gelden nog wel degelijk coronaregels. Ook bij GSC/ODS ! We zetten ze hier even op een rij:

  • Kantine mag niet open, maar er mogen wel consumpties worden afgehaald. Mensen van 13 jaar en ouder moeten daarbij een mondkapje dragen.
  • Kleedkamers mogen open, op vertoon van een coronatoegangsbewijs (CTB) door sporters van 18 jaar en ouder. Daarnaast dient in de kleedkamer een mondkapje te worden gedragen door sporters van 13 jaar en ouder.
  • Publiek is niet welkom. Dit geldt helaas ook voor ouders van jeugdleden, die niet tot de begeleiding van het team behoren.

Als onze club schade ondervindt doordat leden of bezoekers zich niet aan de regels houden, door bijvoorbeeld een opgelegde boete, zal het bestuur de verantwoordelijke(n) aansprakelijk stellen. Wij wensen iedereen veel voetbalplezier en laten we hopen dat over een paar weken ook de competities weer worden hervat.