Je hoeft overigens geen Harrie/Harry te heten om gehoor te geven aan deze oproep. Wel hopen we dat je beter kunt klussen dan bovenstaande heren en tijd daarvoor kunt vrijmaken.

Klusjes zoals het vervangen van lichtarmaturen aan de gevel, schoonvegen van het dak, constructie bouwen voor het te vervangen motorhuis van de afzuigkap in de keuken, vervangen van sloten, klemmende deur repareren, schoon houden van de pellet kachel. Het is een kleine greep uit de vergaarbak van allerlei klussen die nu op het bordje van één man liggen en dus wat op zich kan laten wachten.
Er is wat basisgereedschap beschikbaar, en uiteindelijk moet de kluscontainer voorzien worden van licht en stroom zodat alles netjes op één plek kan liggen en er ook een mooi werkblad beschikbaar is.

Als voorzitter van de Commissie Accommodatie-zaken is één van mijn taken het aansturen van een klus team, maar nu doe ik vooral de klussen zelf. Ik ben dus op zoek naar een team van handige mannen en vrouwen die zo nu en dan een klusje willen uitvoeren op aanvraag. Het idee is dat er een lijstje wordt aangedragen met wat er gedaan moet worden, en je kunt hier dan in je eigen tijd aan werken.

Als dank voor het klussen wordt je jaarlijks uitgenodigd om op de vrijwilligersavond onder het genot van wat muziek een hapje en een drankje te komen doen, en ontvangt uiteraard eeuwige waardering vanuit het bestuur.

Heb je interesse om de club te helpen onderhouden? Of heb je zelf ook ideeën ter verbetering van de accommodatie die financieel en arbeid technisch ook haalbaar zijn? Schroom niet, en meld je aan voor het klusteam.
Mocht je overigens nog iemand weten die elke vrijdag tijd heeft om de lijnen op het veld bij te werken, kun je dit ook hieronder aangeven.

Alvast bedankt,
Sebastiaan