Het eerste gelijkspel in acht wedstrijden leverde Zondag-1 niet zozeer een winstpunt op, maar meer het verlies van twee punten. Laagvlieger Be Ready vertrok na een 2-2 gelijkspel met een grote glimlach richting Brabant. Zoals wel vaker moest GSC/ODS de schuld van het puntverlies vooral bij zichzelf zoeken. De passing was vaak slordig en van de talrijke kansen werden er te weinig benut.

Sadik Sogut bracht Zondag-1 op een moeilijk bespeelbaar hoofdveld nog wel op voorsprong, maar de ploeg verzuimde die uit te breiden. Zoals zo vaak in het voetbal valt het doelpunt dan aan de andere kant. De gasten kwamen na 70 minuten niet alleen gelijk, maar zetten de wedstrijd een kwartier later helemaal op z’n kop: 1-2. GSC/ODS reageerde binnen twee minuten. Ilhan Solak bracht de stand weer in evenwicht.

De thuisclub ging in de ultieme slotfase nog op jacht naar de zege en was daar tijdens enkele hachelijke momenten nog dichtbij, maar niet meer dan dat. Als de KNVB besluit om door te voetballen wacht Zondag-1 twee zware uitwedstrijden tegen Slikkerveer en komend weekend Oosterhout.