Na het bericht over trainingen van gisteren nu een nieuwe update wat betreft wedstrijden. De KNVB heeft besloten dat de competitie voor teams die uitkomen in de categorie A wordt stilgelegd. Dit betekent dat Zaterdag-1 en 2 en Zondag-1 voorlopig niet spelen, tenzij ze vrijwillig en in overleg met een tegenstander besluiten om een inhaalduel of een vriendschappelijke pot te spelen.

Alle andere teams, zowel jeugd als senioren, komen uit in de categorie B en daarvan zegt de bond dat zij wél wedstrijden kunnen spelen. Het gaat hier niet om ‘moeten’ maar om ‘kunnen’. Dus leiders en trainers opgelet !! Als jullie team GEEN wedstrijden wil spelen (inventariseer dat bij jouw spelers) laat dat dan z.s.m. weten aan de jeugdcommissie of (voor senioren) de technische commissie.

Mocht de KNVB of de overheid weer iets anders uit de hoge hoed toveren, dan laten we dat uiteraard weer weten via onze clubkanalen.