Door de aangescherpte coronaregels moet onze accommodatie om 17.00 uur gesloten worden. Dit betekent in de praktijk dat er niet of nauwelijks meer getraind kan worden. Het vervroegen van trainingen is moeilijk tot onmogelijk. Veel trainers hebben bijvoorbeeld een baan. Dit betekent dat er voorlopig geen trainingen mogelijk lijken. We zeggen ‘lijken’ want wellicht komen er oplossingen.

Wedstrijden kunnen in het weekend ‘gewoon’ doorgaan, maar met name de prestatieve teams moeten daarvoor toch trainen, lijkt ons. Recreatieve teams, maar ook onze veteranen en walking footballers, willen natuurlijk ook hun trainingspotje spelen. De KNVB pleit er bij de overheid voor om dit toch mogelijk te maken. Of dat nog tot een oplossing leidt wachten we af. Uiteraard houden we jullie hier op de hoogte !

Uiteraard kan er elke zaterdag en zondag, tot 17.00 uur, wél volop gebruik gemaakt worden van onze accommodatie. Als sportclub willen we dat ook ! Mocht de KNVB besluiten om tot de winterstop de competities stil te leggen, dan komt er een speciaal weekend-trainingsschema voor het kunstgras en (indien mogelijk) veld 2.