Sinterklaas heeft GSC/ODS laten weten dat hij dit jaar niet aanwezig zal zijn op onze Mini’s Day wegens coronaregels. De Goedheiligman komt wél naar Dordrecht en hoopt dat onze jongste spelertjes voor de verandering een keertje naar hem toe komen. Zaterdag is de intocht en dus zal pas op 20 november de volgende Mini’s Day zijn.

Trouwens, we zijn helemaal vergeten om hier te melden hoe leuk het afgelopen zaterdag weer was. Ondanks de zoveelste verkeerschaos in de stad en een aantal afzeggingen waren er toch weer een tiental mini’s. Ze moesten dit keer uitwijken naar veld 2, in verband met een wedstrijd van Zaterdag 2.

Temidden van de immer vrolijke snuitjes ontwaardden we wederom een nieuw gezicht; om precies te zijn van Mohammed. Hij had het meteen naar z’n zin. In de rust dronk hij met de groep limonade en na afloop was er voor alle deelnemertjes een banaan. We zoeken trouwens nog steeds donateurs voor het wekelijks vers fruit. Of een sponsor die gewoon een paar kilootjes meeneemt…

Het succes van de Mini’s Day werpt overigens z’n zoveelste vrucht af. Met de komst van Mohammed zijn er nu genoeg kids uit geboortejaar 2015 om bij de KNVB een nieuw Onder 7-team in te schrijven. Of JO7-3 al héél snel competitie kan spelen of pas na de winterstop is nog even de vraag. Wij kunnen eigenlijk niet wachten en Benjamin, Daniël, Faysel en Mohammed ook niet.