De coronapandemie is nog niet uitgewoed. Het aantal besmettingen loopt op en er dreigt een zorginfarct. Daarom heeft het kabinet vrijdag nieuwe maatregelen afgekondigd. Of eigenlijk; een paar oude regels weer van stal gehaald. De samenleving en dus ook onze club wordt hierdoor weer hard geraakt.

Vanaf nu gelden de volgende regels:

  • Eerst het goede nieuws; alle spelende leden, jeugd, senioren, veteranen en walking footballers, kunnen blijven voetballen, dit verandert niet.
  • Publiek is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders.
  • In de kantine is een CTB (corona toegangsbewijs) voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht. Laat je QR-code scannen aan de bar, op de plek waar ook het digitaal betaalapparaatje staat.
  • Ook zijn vaste zitplaatsen verplicht in de kantine.
  • Voor alleen afhalen van eten/drinken in de kantine mag je zonder CTB even naar binnen, maar daarbij is het verplicht om een mondkapje te dragen.
  • De kantine moet uiterlijk om 20.00 uur sluiten.

Deze regels blijven voorlopig tot 4 december van kracht. Wij vragen onze leden en andere bezoekers zich aan deze regels te houden. Afgelopen week verliep dat redelijk goed, maar sommige mensen menen nog steeds dat regels er alleen voor anderen zijn. Dat is niet zo. De regels zijn er voor iedereen.