Penningmeester Thomas Scheurwater is in z’n nopjes, want hij mag bijna duizend euro bijschrijven op de bankrekening van onze club. Zeer welkom uiteraard in deze barre tijden. Wij danken dit bedrag aan alle leden en sympathisanten van GSC/ODS die, al of niet warm gemaakt door onze sponsorcommissie, de afgelopen tijd boodschappen deden bij één van vier Plus supermarkten in Dordt.

Wie daar boodschappen deed mocht punten schenken aan zijn of haar favoriete club, stichting of instelling. In Dordt was liefst 75 duizend euro te verdelen. Er waren 94 kapers op de kust en met een 22-ste plaats in de eindrangschikking deed GSC/ODS het zeker niet slecht en verdiende daarmee 970 euro. De hoogste score was voor vv Dubbeldam, dat al veel grotere club bijna vier mille binnen haalde.

Op de ranglijst staan in ‘de top’ meer grote clubs, maar er waren er ook een paar van soortgelijke omvang als de onze, die beter scoorden. Mocht er volgend jaar weer zo’n actie komen, dan weten we dus dat het nóg beter kan. Maar mopperen doen we nu zeker niet. Integendeel; vanaf deze plaats dank aan iedereen die punten aan onze club schonk en ook dank aan de Plus-ondernemers, voor deze mooie actie !