Na twee derby’s op vreemde bodem pakte Zondag-1 in z’n eerste thuiswedstrijd met 3-1 de volle winst. Voor rust ontspon zich een duel, dat de toeschouwers geen tel verveelde. Het Rotterdamse HOV/DJSCR was gelijkwaardig aan de thuisclub en de kansen werden eerlijk verdeeld. Na de thee was GSC/ODS de betere ploeg.

Aan beide kanten leken de keepers hun doel in de eerste helft schoon te houden, maar kort voor rust kwam Zondag-1 goedkoop aan 1-0, omdat de clubscheidsrechter van de bezoekers niet vlagde voor buitenspel. Enes Ak liet zich dat buitenkansje niet ontnemen en zette het steekballetje van Hakan Tokul om in een treffer.

Na de thee gingen de Rotterdammers op zoek naar de gelijkmaker, maar daar kwam weinig van terecht. Een sterk spelend GSC/ODS gaf achterin nauwelijks nog wat weg en profiteerde slim van de ruimte die de bezoekers moesten weggeven. Twee counters beslisten in feite de wedstrijd.

Na fraai voorbereidend werk van Regga Regales tekende Enes Ak, net als een week eerder, voor zijn tweede doelpunt. Die tik bleek mentaal hard aan te komen bij HOV/DJSCR, dat niet meer in een goed resultaat leek te geloven. Regga Regales tekende voor 3-0, wederom voorbereid door Hakan Tokul.

Dat de Rotterdammers toch nog de eer konden redden (3-1) was te danken aan een individueel slippertje in de Dordtse defensie. Komend weekend wacht Zondag-1 een lastig middagje, want dan moet de ploeg naar Zevenbergen, op bezoek bij Virtus, de nummer twee op de ranglijst.