Het door afwezigen geteisterde zaterdag-5 moest op deze late middag om half 5 aantreden tegen Drechtstreek 7. Ondanks de vele afwezigen stond er toch een waardig elftal, dat de 3 punten mee naar Dordrecht moest zien te slepen, wat gezien de uitslagen van de eerdere wedstrijden in deze competitie een flinke klus zou worden.

De mannen van coach Jan Hartman begonnen vol vuur aan de wedstrijd en pakten in het begin zeker het beste van het spel en zagen hun daadkracht al gauw beloond worden door een goal van Davy. De krachten leken echter al gauw weg te vloeien en de gastheren kwamen beter en beter in de wedstrijd en maakten het GSC/ODS steeds moeilijker. De gelijkmaker kon dan ook niet uitblijven en deze verscheen dan ook op het scorebord. Of het aan het tijdstip lag? Feit is dat de mannen die normaal gesproken rond deze tijd aan hun biertje en eten zitten op deze late zaterdagmiddag geen vuist meer konden maken en werden overlopen door Drechtstreek. Het was aan keeper Jeroen Hulleman te danken dat de ploeg met slechts een 4-1 achterstand de kleedkamer kon opzoeken.

Dat het zo niet verder kon was wel duidelijk en coach Jan Hartman greep dan ook in met een aantal verse wissels maar ook wat positiewisselingen om meer druk vooruit te kunnen geven. Met nieuw elan kwam de ploeg dan ook uit de kleedkamer en begon de tweede helft alsof het nog 0-0 stond en zo gingen de mannen van GSC/ODS opzoek naar eerherstel. Met bezieling en bevlogenheid werd de druk op Drechtstreek opgevoerd en was het Dylan die de marge verkleinde naar 4-2. Toen hij niet veel later ook nog eens de 4-3 wist binnen te tikken groeide het geloof in minimaal 1 punt bij de mannen van GSC/ODS.

Met ziel en zaligheid gingen ze dan ook op jacht naar de gelijkmaker en wist de attente verdediging met behulp van keeper Jeroen de kansen die door de ruimte ontstonden onschadelijk te maken. De tijd was echter te kort voor de mannen van GSC/ODS om er toch nog een puntje uit te halen, maar gestreden werd er tot aan het laatste fluitsignaal. Als de ploeg op deze manier doorgaat komt het met het behalen van de punten wel goed. Ze lieten bij vlagen leuk en goed voetbal zien en vooral te beschikken over veerkracht en de juiste mentaliteit.