Voor de vierde keer op rij heeft Zaterdag-1 de winst gepakt. Dit keer werd Herovina met 2-1 aan de zegekar gebonden. De overwinning was dik verdiend, maar had hoger kunnen én moeten uitvallen. Voor rust kreeg Herovina welgeteld één kans door een fout achterin de Dordtse defensie, maar stond daardoor wel met 1-0 voor. Rens van Dijk had op slag van rust de gelijkmaker op z’n schoen, maar zag oog-in-oog met de Herwijnse goalie zijn inzet via de onderkant lat weer het veld inkomen. Direct na rust was het wel raak dankzij een fraaie kopbal van Arie Pankras. De uitblinker tekende ook voor de tweede Dordtse treffer. Nadat Herovina met tien man kwam te staan had GSC/ODS helemaal niets meer te vrezen en nestelde zich nog steviger op de tweede plaats. Komende zaterdag wacht de ploeg een kraker, want dan komt koploper en gedoodverfd titelkandidaat IFC op bezoek. Een uitgebreid wedstrijdverslag van het duel bij Herovina volgt later.