Vorige week stond het thuis duel tegen hekkensluiter Noordeloos op het programma. Een tegenstander die momenteel in de hoek zit waar de klappen vallen en waar voor de equipe van GSC/ODS zeker wat te halen zou zijn, was de heersende verwachting. Onder een waterig zonnetje begonnen beide teams om 14.30 aan de aftrap

Al gauw bleek dat de gasten vooral waren gekomen om niet te verliezen en trokken een hechte verdediging voor hun eigen goal op, om het zo de mannen van GSC/ODS moeilijk te maken. Toch moest de thuisploeg alert wezen op de omschakeling van Noordeloos, dat bij balveroveringen gelijk de diepte zocht om zo toch tot kansjes te kunnen komen. De verdediging van GSC/ODS, onder leiding van Joeri Broer, gaf echter niks weg en anders was daar keeper Brian van Ballengooijen nog om de ballen er achter op te rapen.

Voor de toegestroomde toeschouwers viel er niet veel te genieten behalve van het waterige zonnetje dan. De thuisploeg hanteerde een te laag tempo om het Noordeloos echt moeilijk te maken en die kwamen er ondanks dat ze er zelf weinig tegen overstelden ook niet echt in de problemen. Een paar schoten werden gekraakt en zo leken beide teams dan ook af te stevenen op een 0-0 ruststand. Toch was daar een aantal minuten voor de rust de bevrijdende treffer voor de mannen van GSC/ODS toen Ismael Stellingwerf een hoekschop snel en doordacht nam en de bal bij Arie Pankras afleverde, die het leder uit de draai buiten bereik van de keeper tussen de palen wist te krijgen en zo zijn ploeg toch op een voorsprong wist te zetten.

De tweede helft was zeker beter van de thuisploeg en dat leverde al gauw een kans op voor Denzell Bziker die zijn kopbal via de binnenkant van de paal weer het veld in zag komen. Toch leek GSC/ODS op een verdiende 2-0 voorsprong te komen door de tweede treffer van Arie Pankras waar het niet dat de scheidsrechter een overtreding van de Thayrison Doran had gezien, waardoor de treffer niet doorging. Zonder verder goed te spelen kregen de mannen van GSC/ODS nog een aantal kleine kansjes, die geen treffer opleverden en zo boekte de thuisploeg een verdiende maar plichtmatige zege deze middag.