Onder de tien deelnemers aan de Mini’s Day van dit weekend zagen we liefst vier nieuwe gezichten! De namen die er bij horen zijn Yusuf Ali, Faysel, Elena en Vincent. De laatste twee zijn bij onze club terecht gekomen via Luuk Dordt Sport, da’s een agenda van de gemeente, die bedoeld is om kinderen meer te laten sporten en hun (groot)ouders te tonen waar dat kan. Bij GSC/ODS dus !

Trainer Ariëtte kreeg deze zaterdag assistentie van Collin (van JO12-2), die al aangeboden heeft om dat vaker te doen, als hij tenminste niet rond dezelfde tijd zelf moet spelen. Omdat het ‘fruitritme’ er dit seizoen op de één of andere manier nog niet helemaal in zit was er voor de deelnemers na afloop ongezonde, maar wel lekkere chips. Nou, vooruit dan maar. Al moet dit geen gewoonte worden.

Emir was pupil van de week. Hij werd in het nieuwe tenue gestoken, kreeg een frietje met frisdrank van de club en ging met de scheidsrechter van zaterdag-1 het veld op om de aftrap te doen. Emir moet nog vier worden, maar is een echt voetbaldiertje ! Hij ontwikkelt zich zo goed, dat hij waarschijnlijk al volgend seizoen competitie gaat spelen met een JO7-team.

Als de aanwas zich blijft ontwikkelen, zoals het de laatste tijd gaat, is de kans groot dat er weer mini’s doorstromen om na de winterstop een derde JO7-team te vormen en competitie te gaan spelen.