De eerder uitgestelde wedstrijd tegen Pelikaan 7 stond deze inhaalronde op het programma en het team mag zich gelukkig prijzen met de grote groep waardoor ze ondanks de vele afwezigen een volwaardig team op de been konden brengen. De altijd in de bovenste regionen van de competitie spelende mannen van GSC/ODS zitten in het een beetje in de hoek waar de klappen vallen.

Zonder keeper Jeroen Hulleman die werd vervangen door de zich immer voor het team opofferende Yoran werd aan de wedstrijd begonnen. De mannen van GSC/ODS begonnen goed aan de wedstrijd en onder leiding van het defensieve duo Martijn en Danny en de sterke flanken Ryan en Calvin werd er van achteruit geduldig opgebouwd en het centrale middenveld gezocht waar Captain Brandon met zijn kompaan Damian de spitsen Patrick en Jari aan het werk probeerden te zetten. De halfspelers Jordy en Jos zorgden voor wat dynamiek op de flanken en het was Patrick die het vlotte aanvalsspel van de Dordtenaren bekroonde met een treffer.

De mannen van Pelikaan probeerden daar uiteraard wat tegenover te zetten, waardoor zich een leuke wedstrijd ontspon en Yoran met enkele goede reddingen liet zien ook over keeperstalent te beschikken. Met nog wat kleine kansen over en zorgden de teams voor gevaar in elkaars 16 meter maar behielden de mannen van coach Jan Hartman het betere van het spel en mochten de gastheren de handen dichtknijpen dat het slechts met een minimaal verschil de rust haalde.

De mannen van GSC/ODS kwamen scherp uit de kleedkamer en het was Damian die al snel de 0-2 wist aan te tekenen. Met Nathan, Daryl en de dag eerder vader geworden Dylan (nog van harte gefeliciteerd met je zoon) binnen de lijnen werd jacht gemaakt op een grotere uitslag. Een moment van onachtzaamheid leidde echter de 1-2 in met nog een kwartier te spelen. De krachten vloeiden weg bij de vermoeide mannen van GSC/ODS maar het karakter van de ploeg hield ze op de been, maar een gemakkelijk gegeven strafschop voor Pelikaan gooide roet in het eten. Zeker toen het presentje achter Yoran in het net zag ploffen.

GSC/ODS raakt er een beetje door van slag en de gastheren profiteerdengretig van de teleurstelling van de Dordtenaren. Ze liepen snel uit naar 4-2. Ook nu weer gaven de mannen van Jan niet op en het was het Dylan die de 4-3 aantekende. Hij droeg z’n treffer op aan zijn zoon Quinten. Jordy wist oog in oog met de keeper de bal niet tussen de palen te krijgen omdat hij weggleed en het leder hoog over het doel zag vliegen. Als de mannen van GSC/ODS deze teamspirit kunnen volhouden dan komt het voor deze leuke groep helemaal goed en komen de punten van zelf.