Na twee mooie overwinningen is Zondag-1 weer terug op aarde. In Zevenbergen ging de ploeg met 3-0 onderuit tegen Virtus. Op de winst van de Brabanders viel niks af te dingen. In feite beslisten ze de wedstrijd al in 20 minuten en geloofden het daarna wel. Enes Ak, al twee keer hoofdrolspeler in een positieve rol met twee goals, was het ditmaal in een andere rol. Met twee domme gele kaarten kon hij pal voor rust inrukken.

Zondag-1 begon slecht. Zowel centraal achterin als op het middenveld stond het niet goed en Virtus sneed diverse malen als een warm mes door de boter. Na de onvermijdelijke 1-0 bleef de defensie op één lijn spelen en wisten de middelvelders nog steeds niet de steekpass van de thuisploeg eruit te halen, wat binnen 20 minuten in een 2-0 achterstand resulteerde,

Virtus nam daarna gas terug en leek het verder wel te geloven op deze zonnige zondagmiddag. Buiten de rode kaart die de opgave voor Zondag-1 eigenlijk onmogelijk maakte, gebeurde er voor rust niks meer. Na de thee speelde GSC/ODS met tien man beter dan in de eerste helft en creërde ook enkele kansen, maar de aansluitingstreffer bleef uit.

Virtus leek met minimale krachtinspanning het einde te willen halen en oogde nog verre van doeltreffend. Pas nadat doelman Mehmet Tokul geblesseerd het strijdtoneel had verlaten prikte de thuisploeg er nog een goaltje bij: 3-0. Na deze nederlaag op vreemde bodem mag Zondag-1 twee keer op eigen veld aantreden. Beide keren voor een Dordtse derby, komend weekend te beginnen tegen Dubbeldam.