Onze oldstars hebben vrijdag op het walking football toernooi van vv Altior een hoogst originele prijs gewonnen. Om precies te zijn een grote pot, gevuld met de specialiteit van het dorp Lageraar; augurken dus. Tsja, dat was weer eens wat anders ! Co Eichhorn (foto) nam de pot in ontvangst. Het is overigens niet duidelijk of de zure bommetjes Dordrecht gehaald hebben of dat ze op de terugreis verorberd zijn.

Er werd dus gevoetbald, daar in het noorden van onze provincie. Onze oudste actieve leden werden met negen andere ploegen verdeeld over twee poules van vijf teams. Ze speelden vier poule-wedstrijden van een kwartier. De eerste partij kende een voortvarende start met een snelle voorsprong die helaas ook weer snel werd weggegeven, waarna de partij redelijk in evenwicht verliep maar uiteindelijk nipt werd verloren.

De tweede wedstrijd eindigde voor GSC/ODS met een kater(tje). In de overtuiging dat er was gewonnen met 2-1 werd dit na klaagzangen van de tegenstander omgezet in een gelijkspel. Ondanks dat de mannen gaandeweg steeds beter in hun spel kwamen werden zowel de derde als vierde poule-wedstrijden met verlies afgesloten. Dit resulteerde in een strijd om de negende en tiende plaats, welke na een lekkere broodmaaltijd met 3-0 over de streep werd getrokken.

Vanaf deze plek willen onze oldsars een vette pluim geven aan de gastheren van vv Altior. die hen met een strakke organisatie en leuke ploegen een fijne dag bezorgd hebben. Ondanks onheilspellende weersvoorspellingen bleef het tot kort na het laatste fluitsignaal droog. Bij deze dus ook dank aan Pluvius !