Wat moet er gebeuren om het leukste evenement bij onze club niet door te laten gaan? Vermoedelijk is de Mini’s Day echt niet stuk te krijgen, want zelfs met driedubbele tegenslag ging het afgelopen zaterdag ‘gewoon’ weer door. Ziekte, slecht weer én verkeerschaos in de stad als gevolg van de afsluiting van de N3 zorgden wel voor een minimale opkomst.

Domas, Rafal, Tomec en nieuwkomer Djenthe (ze had het prima naar haar zin) waren er wél en werden beloond. Pluvius besloot de regen even te stoppen en dus kon er op het gras lekker getraind worden. Ariëtte kreeg weer hulp van trainer Peter, omdat die pas later in de middag bij Zaterdag-2 moest coachen.

Tijdens de rust werd limonade gedronken onder het afdakje van het clubhuis en na afloop waren er mandarijnen. Er waren er dit keer nogal wat over, maar die werden uitgedeeld aan zaterdag 2, zodat er geen voedsel verspild werd.

Wat u nog moet weten is dat de club tegenwoordig het fruit betaalt. Nieuwe fruitsponsors, of mensen die een bijdrage wllen doen voor de aanschaf van het wekelijkse fruit, zijn welkom. Geef dat even aan bij Ariëtte en het wordt geregeld. Want na afloop moet er altijd fruit zijn voor onze mini’s !

Komende zaterdag rekenen we weer op een ouderwetse opkomst. Een oud-lid heeft al gemeld dat zijn zoontje Dusty er naar alle waarschijnlijkheid bij zal zijn. Er gaat eigenlijk geen weekend voorbij of we zien wel een nieuw gezicht. Ook daarom blijven we onze Minis Day koesteren.

Tot slot nog één dingetje… Heeft u uw (klein)kind opgegeven, maar kan het onverhoopt toch niet komen, laat dat dan via een privébericht even weten aan Ariëtte.