Mini’s Day begon ook dit seizoen met een klein groepje kinderen, maar net als in voorgaande jaren groeit de aanwas weer snel. Met zestien kids was de opkomst afgelopen zaterdag prima, al was er wel een probleempje. Omdat er slechts acht vooraf waren aangemeld kwamen we na afloop bananen tekort…

Via het gemeentelijk platform Luuk Sportief waren opnieuw drie nieuwelingen aangemeld; Artur, Quinn en Vincent. De laatste voor de tweede keer. Uiteraard hopen we dat ook zij hun draai vinden bij onze club. De Mini’s Day is gratis en vrijblijvend, maar van nieuwe jeugdleden worden we best blij ! Wist u trouwens dat nieuwe mini’s als ze lid worden een half jaar lang niets betalen en dan pas 2,50 per maand?

Trainer Ariette kreeg hulp van Peter (voor zijn wedstrijd met zaterdag-2) om alle trainingsspullen op het veld te zetten en de ouders hielpen na afloop met opruimen, waarvoor vanaf deze plek dank! Naast de oefeningen op het bekende parkoers was er dit keer een 1-tegen-1 op het pannaveld; Benjamin tegen Faysel onder leiding van een nieuwe assistent, Oussama.

Aan alle (groot)ouders nogmaals de vraag om de kinderen tijdig op te geven via de groeps-app. Omdat de kids na afloop altijd fruit krijgen moeten we echt vooraf weten hoeveel er komen. Oh ja, één dingetje nog. We zijn het niet vergeten; Emir krijgt volgende week de aan hem beloofde bal met handtekeningen van de zaterdagselectie.