De oplettende voorbijganger had het al opgemerkt; er hangt weer een nieuw reclamedoek langs ons hoofdveld. Drubako is de nieuwste adverteerder, die dus zijn naam en logo niet op een bord, maar op een doek uitdraagt. Het bedrijf is de leverancier van de nieuwe keuken in onze kantine en mag zich nu dus ook sponsor van onze club noemen.

De sponsorcommissie laat weten dat er op het hoofdveld, maar zeker ook op de andere velden, nog plaats is voor nieuwe reclamedoeken en -borden. Penningmeester Thomas Scheurwater (op de foto) onderstreept het belang van het werk van deze commissie, want sponsoring is een onmisbare inkomstenbron voor de club geworden.

Ook belangstelling voor een reclame-uiting op onze accommodatie? Stuur een mailtje naar sponsoring@gscods.nl of spreek bij de club Henny Kattemölle of John Eichhorn eens aan !