Liefst zeven kinderen moesten zich zaterdag afmelden omdat ze ziek waren. Maar ook een griepgolf zet geen streep door het leukste evenement van onze club. En zo was er dus toch weer een geslaagde Mini’s Day, waarop we gelukkig wéér nieuwe, blije gezichten zagen. Emir en Rafal hadden een vriendje meegenomen en we kregen een aanmelding binnen via een school.

Collin, van JO12-2, kwam weer helpen en richtte al zijn aandacht op talentje Daniël. Trainer Peter had ook weer tijd om Ariëtte te assisteren, want zijn team (Zaterdag-2) speelde ‘s morgens al. Peter ging aan de gang met Domas, één van de nieuwelingen. Na afloop hielp iedereen mee met opruimen en Omer Asaf ging zelfs mee om alles op z’n plek te zetten in het ballenhok. Top!

Het traditionele fruit ter afsluiting van de Mini’s’ Day ontbrak niet. Dit keer werden er appels uitgedeeld. Komende zaterdag is er in verband met de herfstvakantie géén Mini’s Day, maar na een weekje rust gaan we er op 30 oktober vanaf 13:00 uur weer fris en fruitig tegenaan ! Enne…. oeps…..uhhh….. oh oh, wéér die aan Emir beloofde bal vergeten. We maken het goed; de bal wordt deze week bij hem thuisbezorgd.