Dat GSC/ODS voor de wedstrijd al was uitgeschakeld om verder te bekeren was al duidelijk voor tegenstander The Gunners stond plaatsing nog wel op het spel al waren ook zij afhankelijk van het resultaat van de andere wedstrijd in de poule. De goede voorbereiding en ook het goede spel, ondanks de 2 nederlagen in de beker hadden de ploeg vleugels moeten geven.

Maar niets bleek minder waar de mannen van GSC/ODS leken in niets op de ploeg die in de afgelopen wedstrijden met goed spel en strijd het de tegenstander de wil probeerde op te leggen. Het spel was te traag en ongeconcentreerd. Er leek een zekere gemakzucht in het team geslopen die de supporters nog niet van deze ploeg gezien hadden. De zelf niet bijster sterk speelden thuisploeg leek hier al gauw van te profiteren maar met wat kunst en vliegwerk bleven de mannen van GSC.ODS op de been. Dit had een waarschuwing moeten zijn dat de ploeg gauw weer wat van zijn spirit moest terugvinden. Helaas bleek dit niet het geval en vergat met de simpelste afspraken of om te schakelen bij balverlies.

door persoonlijke fouten kreeg de mannen van The Gunners dan ook de overhand en wist die ploeg te profiteren van de situatie en de 1-0 aan te tekenen. Nog waren de mannen van GSC/ODS niet wakker en niet veel later werd de 2-0 ook nog binnen gewerkt, die tot opluchting werd afgekeurd. Heel soms kwamen de mannen van Groeneweg er wel snel uit en dan werd het ook meteen gevaarlijk en had met een beetje slimheid en oog voor elkaar het zelfs de 1-1 kunnen opleveren. De fouten bleven zich opstapelen en dit leverde dan ook voor rust nog een treffer op voor The Gunners waardoor GSC/ODS met een 2-0 achterstand de kleedkamer kon opzoeken.

Dat de technische staf niet tevreden was over het spel de eerste helft mocht duidelijk zijn er werden dan ook drastische maatregelen genomen en alle 5 de wissels werden in de rust ingebracht. Met de mededelingen dat er slechts 5 keer gewisseld mocht worden omdat iedereen wel door de ondergrens zakte er slechts een enkeling ondanks hun ondermaatse spel in ieder geval wel de juiste inzet toonde. Deze woorden in de rust moeten wel zijn aangekomen want in de tweede helft stond er een team met een hele andere instelling.

plotseling kom men elkaar wel vinden, werden er voor elkaar vuile meters gemaakt en begon de ploeg zowaar te draaien. met als gevolg de de thuisploeg steeds verder achteruit moest en er kansen ontstonden voor GSC/ODS. Met nieuw elan ging de ploeg opzoek naar eer herstel en lieten ze bij vlagen zien goed te kunnen voetballen en was er na een minuut of 15 in de tweede helft een diepe bal van Kuiters op Stelligwerf die de bal op zeer slimme wijze meenam en het overzicht bewaarde en de meegelopen Doran bediende die de 2-1 aantekende. Dat de ploeg op jacht naar de gelijkmaker meer ruimte weggaf mag duidelijk zijn. En hier wisten The Gunners vlak voor tijd nog van te profiteren en de 3-1 aan te tekenen. Lichtpunten in deze wedstrijd voor deze ploeg zijn dat als de mindset goed is ze het iedere ploeg lastig kunnen maken en dat ze lastig te verslaan zijn. En dat de 37 jarige debutant Keenswijk geen van zijn persoonlijke duels verloor en zeker een aanwinst is voor GSC/ODS.

Met deze wake-up call staat voor de mannen van GSC/ODS volgende week de start van de competitie voor de deur tegen wederom een lastige tegenstander in een uitwedstrijd. Laat de ploeg zich vooral vast houden aan de wedstrijden in de voorbereiding en het bij vlagen zeer goede spel in de eerste 2 bekerwedstrijden dan kan er zeker een mooi seizoen ontstaan voor de ploeg van Groeneweg