De coronaperiode heeft op alle ploegen zo zijn weerslag en ja kan aan de ploeg van coach Jan Hartman ook zien dat de ploeg ritme mist. Dat de ploeg ondanks de grote selectie met een kleine groep deze wedstrijd moest aanvangen was ook niet ideaal.

In een mooi nieuw tenue begon de ploeg vol goede moed aan de wedstrijd en probeerde met verzorgd voetbal tot een goed resultaat te komen. Met een aantal nieuwe jongens in de ploeg was het zoekende en dat er teveel mensen in de bal bewogen waardoor de ploeg eigenlijk geen aanspeelpunt meer had was het voor de mannen van GSC/ODS ook lastig. De mannen van Emma waren duidelijk beter op elkaar ingespeeld en vonden elkaar makkelijker.

Dit leidde voor rust tot 1 tegentreffer en moest Jeroen Hulleman een aantal keer zijn talenten aanspreken op zijn ploeg in de race te houden voor een goed resultaat. Dankzij deze inspanning en de hulp van zijn verdediging bleef de schade beperkt en zochten beide ploegen met een minimaal verschil de kleedkamer op.

Met wat verse krachten in het veld werd er gezocht naar de juiste ruimte om de thuisploeg pijn te doen heel veel kansen leverde het niet op maar de mannen van GSC/ODS lieten wel zien over de juiste mentaliteit te beschikken en bleven voor elkaar knokken voor iedere meter. Toch moest het nog een tegentreffer toestaan aan het makkelijk en goed voetballende EMMA waardoor de stadsderby een prooi werd voor de mannen van EMMA en de mannen van GSC/ODS de 3de helft gebruikten om op de club de wedstrijd na te bespreken onder het genot van een biertje