De vele blessures en afwezigen bij GSC/ODS lieten het nut van een grote groep zien bij de lagere elftallen. Desondanks was het nog flink puzzelen voor Coach Hartman om een gebalanceerd team de wei in te sturen. Na hier en daar met wat spelers geschoven te hebben leek er een redelijk team te staan waarmee buurman Oranje-Wit te verslaan moest zijn

De ploeg begon vol goede moed en liet ondanks het grote aantal afwezigen zien dat ze redelijk goed in staat waren om verzorgd voetbal te spelen en legde enkele goede aanvallen op de mat waarmee tegenstander Oranje-Wit de grootste moeite had. Gelegenheid doelman Yoran kreeg in de periode niet of nauwelijks wat te doen en trad indien nodig goed op. Deze soepele aanvallen leverde al gauw een treffer op toen linksback Calvin aan de aandacht van de defensie van Oranje-Wit was ontsnapt en de 1-0 binnen schoot. Niet veel later was het rechtshalf Bas met zijn stevig ingepakte enkel zelfs de 2-0 aantekende.

Dit was voor de mannen van buurman Oranje-Wit het sein zich ook in de wedstrijd te melden en die gingen fanatiek op jacht naar de aansluitingstreffer die er helaas voor de mannen van Jan Hartman ook kwam. Met wat meer overzicht en oog voor elkaar had dit geen probleem hoeven zijn want de mannen van GSC/ODS profiteerde regelmatig van de door Oranje-Wit geboden ruimte maar bewaarde de rust voor de goal of het overzicht voor elkaar niet. Hierdoor konden de mannen van Oranje-Wit door de linies van GSC/ODS spelen en wisten ze zo Yoran nog 2x te passeren waardoor de rust met 2-3 achterstand werd bereikt.

Het valt de mannen van GSC/ODS te prijzen dat ze ondanks de afwezigen niet opgaven en onder leiding van aanvoerder Dylan zelfs helemaal terug in de wedstrijd kwamen toen hij de 3-3 in de touwen joeg. De gasten leken rijk voor de sloop maar de oude kwaal van oog voor elkaar en kansen afmaken kwamen weer bovendrijven bij de thuisploeg en dus leek met het verstrijken van de tijd beide teams zich te verzoenen met een gelijkspel. Dit was echter niet het geval toen de gasten bij het sluiten van de markt nog een vrijetrap op de rand van de 16 meter mochten nemen en Yoran zich ondanks al zijn inzet ze gewonnen moest geven toen de bal achter hem in het netje belande en zo de eindstand op 3-4 werd bepaald.

gelukkig lieten de mannen tijden de 3de helft zien te beschikken over voldoen clubliefde door hun nederlaag weg te spoelen met een biertje en ondanks het verlies toch lekker te kunnen genieten van het weer mogen voetballen en de gezelligheid met elkaar