Wie z’n voetbalschoenen, scheenbeschermers of sportkleding niet meer past of er afscheid van wil nemen hoeft die oude spullen niet in een container te dumpen. Je kunt er namelijk ook iemand anders blij mee maken. Bijvoorbeeld een clubgenoot(je) die het niet zo breed heeft, of iemand die op proef een tijdje komt meetrainen en geen voetbalschoenen of sportkleding heeft. Oude scheenbeschermers zijn altijd welkom, want wie ze vergeten heeft mag niet aan een wedstrijd meedoen, dus dan is het fijn als er een paar bij de club liggen.

Inleveren van oude en/of niet meer passende schoenen en kleding kan in de speciale donatiekast, die in de commissiekamer staat, of bij Ariëtte Hakkers. Onze jeugdcommissie doet dit eigenlijk al jarenlang, maar het leek ons goed om daar nu eens wat meer ruchtbaarheid en bekendheid aan te geven. Dit seizoen hebben al drie leden een donatie gedaan; Yano, Efekan van JO12-2 en Lars van JO14-1, die zelfs een hele tas vol kwam brengen. Bedankt mannen ! Hopelijk doet dit goede voorbeeld velen volgen.