Vanaf maandag 6 september is ook ons tweede veld na een onderhoudsperiode weer beschikbaar. Met ingang van diezelfde dag geldt ook het nieuwe, definitieve trainingsschema voor dit seizoen. Je vindt het op de website, op de mainpage onder het kopje ‘trainingsschema’. Het is elke zomer opnieuw een hele puzzel om alle teams de mogelijkheid te geven twee keer in de week te trainen. Het is opnieuw gelukt !

Rekening houden met ieders voorkeur was en is onmogelijk, dus we realiseren ons dat er wellicht wat mensen minder blij mee zijn dan anderen. Het  was, is en blijft de bedoeling dat trainingen zoveel mogelijk worden afgewerkt op het kunstgrasveld. Er kan – uitsluitend om goede redenen – worden uitgeweken naar veld 2. Hiervoor is minimaal één dag vooraf overleg noodzakelijk; jeugd met de jeugdcommissie en senioren met de technische commissie !

De nieuwe verlichting op veld 2 biedt meer mogelijkheden, maar het is niet de bedoeling dat we deze grasmat zwaar gaan belasten. Bij het maken van keuzes wie daar kunnen trainen zal vooral gekeken worden naar de intensiteit van gebruik; bijvoorbeeld pupillen en walking footballers ‘beschadigen’ het gras amper en zullen dus eerder toestemming krijgen dan een seniorenteam.