Zoals iedereen ongetwijfeld gemerkt heeft is afgelopen weekend een nieuwe fase ingegaan van het corona-tijdperk. Net als bijvoorbeeld in de horeca gelden er nu ook in onze kantine nieuwe regels. Of het bestuur, leden en andere bezoekers dit leuk vinden of niet doet niet ter zake; iedereen zal zich er aan moeten houden. Ook u. Ook jij.

Iedereen kan zich zonder coronapas of controle daarop op onze accommodatie bewegen. Als je de kantine ingaat, om eten of drinken te halen, hoef je geen OR-code of iets dergelijks te tonen als je het gekochte BUITEN nuttigt, dus bijvoorbeeld op ons terras. Wil je BINNEN blijven, dan moet je bij aankoop van iets aan de bar die code wél kunnen tonen.

Als iedereen onze kantine gebruikt als een soort ‘afhaalbalie’ is er dus geen gedoe met mobiele telefoons en controles nodig. Kies je er voor om binnen te blijven, dan is een gezondheidscheck noodzakelijk. Op deze plek benadrukken we nogmaals, dat onze vrijwilligers hiermee overheidsbeleid uitvoeren. Zij doen dit niet om leden en andere bezoekers te irriteren. Werk dus a.u.b. mee !