Wie kampt met een blessure kan daar komend seizoen bij de club naar laten kijken door een fysiotherapeut. Eens in de twee weken houdt Menno Mouton, die we nog kennen van zijn werk bij de selecties van zowel zaterdag als zondag, spreekuur. Alle leden van GSC/ODS kunnen hier gratis gebruik van maken! Dit is mogelijk dankzij samenwerking met de praktijk van Fysico.

Het werkt als volgt. Je komt naar het spreekuur. Menno stelt een diagnose, geeft advies over oefeningen, handelingen of gedrag om weer fit te worden en geeft ook een prognose, dus hoeveel tijd herstel ongeveer duurt. Als er behandeling nodig is verwijst hij door naar Fysico, op de Oranjelaan. Bij de club liggen visitekaartjes met de contactgegevens. Je kunt dus snel een afspraak maken.

Als je wilt weten wanneer Menno spreekuur houdt moet je de agenda op de website van GSC/ODS raadplegen. Die staat onder het wedstrijdprogramma, links op de hoofdpagina onder het kopje ‘aankomende evenementen’.