Het open huis voor mini’s en walking footballers trok zaterdagmorgen gelukkig wat nieuwsgierigen aan, die waarschijnlijk binnenkort als nieuwe aanwas begroet kunnen worden. Dat was natuurlijk ook de bedoeling, maar je moet altijd maar weer afwachten of er mensen komen en hoeveel. De combinatie van ‘piepjong en stokoud’ was geinig en voor herhaling vatbaar.

De nieuwgierigen werden op één helft van het hoofdveld door onze eigen kleine talenten (helaas waren er nog een hoop op vakantie) getrakteerd op een demonstratie Mini’s Day, met oefeningen en een partijtje. Eén nieuweling deed mee en kreeg meteen de smaak te pakken. Hij sluit dus aan bij onze mini’s.

Op de andere veldhelft speelden tien van onze walking footballers een demonstratiewedstrijd. Hier beperkten de nieuwsgierigen zich tot toekijken, maar dat zal in de toekomst anders zijn. Twee kijkers gaven aan om voortaan mee te willen doen en nog eentje zei er nog eens serieus over na te denken.

Terwijl de kleintjes zich na afloop uit konden leven op een groot luchtkussen nuttigden de oudjes in de kantine nog een drankje. Ook voor onze jongste en oudste spelende leden is het seizoen dus weer van start gegaan. Walking Football wordt gespeeld op maandagmorgen (vanaf 11 uur) en donderdagavond (vanaf 19.30 uur). De Mini’s Day wordt altijd aangekondigd in de agenda op de website en in een aparte WhatsApp-groep.