Zondag-1 wacht komend seizoen liefst acht Dordtse derby’s. De ploeg is ingedeeld in de derde klasse B met RCD, SC Emma, Dubbeldam en FC Dordrecht. Vijf keer moeten de mannen van Mo Duzgun de Moerdijkbrug over, voor bezoekjes aan Be Ready (in Hank), Virtus (in Zevenbergen), SC Gastel, Oosterhout en Irene’58 (Den Hout). Er zijn drie Rotterdamse tegenstanders; SV Charlois, HOV/DJSCR en Steeds Hooger. De veertiende ploeg in deze afdeling is Slikkerveer.

Op papier lijkt dit een pittige 3e klasse, maar de krachtsverhoudingen kunnen per seizoen behoorlijk verschiillen, zo weten we uit ervaring. Zondag-1 start de competitie op 26 september. Het wedstrijdprogramma is nog niet bekend gemaakt door de KNVB. Hetzelfde geldt voor de eerste bekerronde, die bestaat uit drie poulewedstrijden, waarvan de eerste gespeeld wordt op 5 september, of een dag eerder als de opponent een zaterdag-club is.