Voor de competitie hoeft Zaterdag-1 volgend seizoen niet naar Brabant. De ploeg is weliswaar gewoon ingedeeld in district Zuid 1, maar treft in de vierde klasse E vooral ploegen uit de regio Alblasserwaard en Gorinchem. Er is wel één stadsderby, tegen SSW, en twee streekderby’s, tegen ZBC’97 en IFC. Andere opponenten voor de mannen van Dennis Groeneweg zijn Unitas, Asperen, ASH (Hellouw), Herovina (Herwijnen), Leerdam Sport, Lekvogels (Lexmond), Peursum (Giessenburg), SV Noordeloos en SVS’65 uit Spijk.

Afgaand op wat we van deze clubs weten en de mutaties die er deze zomer waren kunnen we stellen dat er weliswaar enkele sterke tegenstanders bij zitten, maar dat de indeling vervelender uit had kunnen pakken. De competitie begint op 25 september. Een wedstrijdprogramma is er nog niet. Dat geldt ook voor eerste beker-ronde, waarin de eerste van drie poule-wedstrijden gespeeld wordt op 4 september.

Zaterdag-2 komt terecht in de derde klasse H en blijft lekker dicht bij huis met tegenstanders als DFC 4, Drechtstreek 4, Dubbeldam 3, Grote Lindt 4, Oranje Wit 5, Rijsoord 4, Sliedrecht 4 en Wieldrecht 3. Drie keer moet de Moerdijkbrug worden overgestoken voor duels met DHV 2 (Zevenbergschen Hoek), MOC’17 3 en Halsteren 2. Alle overige seniorenteams van GSC/ODS spelen in de categorie B en daarvan maakt de KNVB de indelingen pas later deze zomer bekend.