Hij heeft gevochten tot het eind, maar Michel Verzijl heeft zijn laatste wedstrijd verloren. Het was een ongelijke strijd, want van een ongeneeslijke ziekte kun je niet winnen. Afgelopen weekend bereikte ons het trieste bericht dat hij – veel te jong – is overleden.

Michel groeide als voetballer op in de jeugd van ODS, maar is bij de meesten onder ons bekend omdat hij jarenlang trainer / leider is geweest van de jeugdteams (van C1 tot en met A1) waarin zijn jongste zoon Steven speelde. De jongens van de A1-ploeg van destijds hebben afgelopen april nog iets georganiseerd om Michel een hart onder de riem te steken. Daar genoot hij enorm van!

Voordat hij ziek werd was Michel lang een vaste waarde in GSC 4, in een periode waarop zijn teamgenoten nog steeds met veel plezier terug kijken. Gezelligheid stond voorop, ook bij Michel. Naast actief voetballiefhebber was hij ook groot Ajax-fan. Zijn laatste wens – nog één keer naar ‘zijn’ club te gaan – kon met hulp van de Wens-ambulance worden ingevuld.

Michel heeft voor menigeen veel betekend. Hij mocht maar 57 jaar oud worden. Wij wensen zijn vrouw Lydia, zoons Michael en Steven, zijn twee kleinzoons en andere familie en vrienden veel sterkte bij het verwerken van hun verdriet. De uitvaart zal in besloten kring plaatsvinden.