Het ‘kleine’ toernooitje 1.0 bij GSC/ODS van afgelopen zaterdag was een succes. De kantine was open, kleedruimtes mochten weer gebruikt worden en iedereen was weer welkom…..bijna weer als vanouds. Niet alle jeugdteams kwamen in actie, want door het onderhoud an de natuurgrasvelden kon alleen het kunstgrasveld gebruikt worden.

Jo7 had een toernooi met als gast DFC Jo7. Eindstand: 1e plaats DFC Jo7-1, 2e plaats GSC/ODS Jo7-1 en 3e plaats GSC/ODS Jo7-2.

Jo8 had een toernooi met als gasten twee teams van Sliedrecht en een team van RCD. Eindstand: 1e plaats RCD Jo8-1, 2e plaats GSC/ODS Jo8-1, 3e plaats Sliedrecht (Geel tenue), 4e plaats Sliedrecht (wit blauw tenue), 5e plaats GSC/ODS Jo8-2.

Jo11-1 had een toernooi met als gasten twee teams van RCD en een team van Oranje Wit. Eindstand: 1e plaats Oranje Wit Jo12-2, 2e plaats RCD Jo11-1, 3e plaats GSC/ODS Jo11-1, 4e plaats RCD Jo12-1.

Alle teams kregen siroop, een teambeker en een ijsje van de organiserende vereniging GSC/ODS. De jeugdcommissie bedankt iedereen voor zijn of haar bijdrage en inzet aan dit toernooi !