Onze jeugd wacht een hele leuke afsluiting van het seizoen! De jeugdcommissie organiseert voor zaterdag 17 juli een bijzondere sportochtend. De spelers van Jo6, Jo7, o8, Jo9, Jo10-G, Jo11-1, Jo11-2, Jo13-1 en Jo15-1 gaan dan niet alleen voetballen op kunstgras en pannaveld, maar meedoen aan nóg drie activiteiten.

Er zal gestreden worden om een Penalty Bokaal, waarbij het doel verdedigd wordt door vier keepers van onze zondag-senioren. Er wordt slagbal gespeeld en alle spelers krijgen een clinic Defence for Kids van Kamato Gym. In gewoon Nederlands: een kennismakingsles zelfverdediging door een sportschool. Voor de jongsten (Jo6 en Jo7) is er een apart programma.

Om de sfeer naar opperbeste hoogte te krijgen is er een springkussen en zorgt DJ Mike voor muzikale omlijsting. Het belooft de 17-de dus een topmorgen te worden, maar er zijn nog wel twee probleempjes. De jeugdcommissie zoekt nog iemand die de rol van GijsCie kan invullen (heeft die al een nieuw tenue eigenlijk?) en is er iemand die zijn Wii-computer met het spel Just Dance deze ochtend wil uitlenen?

Jo8, Jo9, Jo10-G en Jo11-2 zijn op het kunstgras actief van 8.30 tot 10.00 uur met partijtjes, slagbal, penalty bokaal en de clinic.

Jo6 en Jo7 werken een eigen programma af van 9.00 tot 10.30 uur op het pannaveld en rondom de kantine. Daar is een springkussen, het spel Just Dance, wordt een speurtocht gedaan en een clinic gevolgd.

Jo11-1, Jo13-1 en Jo15-1 spelen van 10.30 tot 12.00 uur partijtjes en slagbal, strijden om een penalty bokaal en krijgen ook een clinic aangeboden.