Geen hectische taferelen in de stad, dus liefst veertien mini’s meldden zich zaterdag netjes op tijd voor wat weer en leuke Mini’s Day werd. Het was wel even wennen, zo voor het eerst op het kunstgrasveld….dat is gek al die zwarte korreltjes. Tsja, de natuurgrasvelden zijn in onderhoud, dus was kunstgra de enige optie.

Trainster Ariëtte kreeg weer hulpo van de ouders maar óók van collega Peter, die we een paar weken gemist hebben. Hij heeft er wél nagedacht, zo bleek zaterdagmiddag, want bij het uitzetten van het parcours legde hij de ballen bij de pylonen, zo onze jongste talenten meteen aan de bak konden.

Uiteraard werd in de rust siroop gedronken en na afloop was er fr…… Oeps ! Fruitsponsor spoorloos…. Had ons even gevraagd om fruit te halen, riepen twee ouders. Goeie leer voor de volgende keer. Allemaal maar een ijsje gegeven. Op de één of andere manier vonden de mini’s dat he-le-maal niet zo erg.

Twee mini’s zijn overigens geselecteerd voor de Jo6. Vanaf deze plek een woord van dank aan de ouders, voor het sjouwwerk op de terugweg en het vervangen van onze fotograaf. Vele handen maken licht werk ! Komende zaterdag houden we de laatste Mini’s Day ‘training’ van dit seizoen. Meedoen? Zorg dat je er bent om 12.15 uur, want we beginnen iets eerder dan gebruikelijk.