Eigenlijk voelt het alsof we nog maar net begonnen zijn, maar met de zomervakantie voor ons was het zaterdag al de laatste Mini’s Day van dit seizoen. Gelukkig zat het weer mee er waren er zelfs méér kids dan er via de groeps-app waren opgegeven. De fotograaf was er (alweer) niet, maar de mensen die er wél waren bewezen dat het zonder hem ook wel lukt…,

Op het bekende parcours werd onder leiding van trainers Ariëtte en Peter, geassisteerd door ouders, geschaafd aan motoriek en (trap)techniek. In de rust was er drinken op het veld en na afloop bleek dat er door twee verschillende personen voor fruit was gezorgd. Super fijn, zo konden de kinderen zelf kiezen tussen een appel en een banaan.

Dit keer hoefde er ook niet met materiaal gesjouwd te worden, want er was een handig karretje om de spullen mee te nemen. Vanaf deze plaats danken we iedereen voor zijn of haar inzet en het vertrouwen in onze club ! Zodra we weer gaan starten met onze jongste talenten zullen we dat via de groepsapp en de website aankondigen. Fijne vakantie allemaal en tot eind augustus !!


Outlook voor Android download