Onze jeugdcommissie is hard aan het werk om ook in het nieuwe seizoen weer teams op de been te krijgen in alle leeftijdscategorieën. Dat lukt elk seizoen, maar voor zomerse afvallers zijn er natuurlijk weer nieuwe jeugdleden nodig. Daarom is er door de jeugdcommissie een leuke actie bedacht.

Alle jeugdleden kunnen meedoen en maken kans op een waardebon van 25, 50 of zelfs 75 euro. Het werk eigenlijk heel simpel; het jeugdlid dat de meeste nieuwe jeugdleden aandraagt wint de vetste tegoedbon. Dus vraag eens na bij je vrienden of vriendinnen of ze volgend seizoen bij GSC/ODS willen komen.

Voor elk nieuw jeugdlid, dat jij als jeugdlid aandraagt, krijg je een punt. De actie duurt het hele seizoen. Dus volgend jaar maken we in mei de balans op en worden de waardebonnen uitgedeeld aan de jeugdleden, die de meeste punten scoorden.