Ook onze jeugdteams lopen komend seizoen in ons splinternieuwe tenue. Dat lijkt behoorlijk op dat van de kampioen van Spanje, Atletico Madrid dus. De shirts worden deze zomer gemaakt door onze nieuwe kledingleverancier, Patrick. Op de voor- en achterkant van het shirt, maar ook op beide mouwen is plaats voor een reclame-uiting. Wie onze jeugd wilt steunen kan al aan shirtsponsoring van een team doen vanaf 300 euro.

De tenues worden in bruikleen gegeven, dus de sponsor hoeft géén aanschafkosten te betalen. Voor een héél schappelijk bedrag staat uw bedrijfsnaam dus drie seizoenen lang op borst, rug of mouw van een jeugdteam, dat actief is op tal van velden in Dordrecht en verre omstreken. Wilt u liever een seniorentam, 7×7 team of onze walking footballploeg sponsoren? Dat kan ! Ook hier zijn nieuwe scherpe tarieven voor.

Heeft u interesse in shirtsponsoring, weet dan dat onze sponsorcommissie uiterlijk 30 juni bij Patrick reclame-uitingen en logo’s kan aanleveren, die dan op een hele mooie manier in de shirts verwerkt worden. Interesse? Aarzel dan niet en neem snel kontakt op met Henny Kattemölle of John Eichhorn van de sponsorcommissie via het bekende mailadres sponsoring@gscods.nl U heeft nog maar drie weken !

Heeft u interesse om te adverteren op onze website, die sinds de oprichting al meer dan een miljoen keer bezocht is? Of wilt u een reclamebord langs het hoofdveld? Een groot reclamedoek bij één van onze drie velden ? Of wellicht een kleedkamer adopteren en naar uw bedrijf vernoemen? Het kan allemaal bij GSC/ODS. De mannen van de sponsorcommissie helpen u graag om de club en uw bedrijf samen omhoog te brengen !