Oranje speelt zondag de achtste finalewedstrijd van het EK en dankzij de versoepeling van coronamaatregelen kunnen we (eindelijk) weer samen met clubgenoten een mooie pot zien op het grote scherm in de kantine. Corona is nog niet helemaal weg en daarom mogen er niet meer dan 65 mensen in de kantine, zodat iedereen netjes op anderhalve meter afstand van elkaar kan zitten. Mensen uit één huishouden mogen de stoelen of krukken wel dichter naast elkaar zetten. Reserveer je plekje(s) even via het mailadres bestuur@gscods.nl ! Wie het eerst komt (mailt), het eerst maalt. De aftrap is om 18.00 uur, de kantine gaat open om 17.15 uur. Ook vragen we bij deze nog eens extra aandacht voor de looproute in onze kantine. Je komt binnen via de normale ingang, maar gebruik als uitgang de schuifpui bij het biljart !