Alsof het leukste evenement bij GSC/ODS nooit is weggeweest. Zo vertrouwd voelde het zaterdagmiddag aan, toen er weer piepjonge talenten over ons veld hobbelden. Je zou denken dat ze steeds jonger worden, maar dat komt natuurlijk omdat er elk half jaar wel een paar doorstromen naar pupillenteams. De Mini’s Day is gelukkig weer terug en als vanouds !

De opmerkzame kijker heeft ongetwijfeld gemerkt dat er dit keer (nog) geen partijtje gespeeld werd. Van de twaalf liefhebbertjes, die we mochten begroeten, is het gros nog erg jong. Zij werkten dus aan hun motoriek en traptechniek op het bekende parkoers. En nu iedereen de smaak te pakken heeft willen we natuurlijk nog niet denken aan de zomerstop.

Komende zaterdag is er dus weer Mini’s Day. Dan moeten jullie aanwezig zijn om 12 uur, want het is deze keer gaan we de wei in vanaf 12.15 uur ! Alle informatie vinden jullie natuurlijk in de speciale groeps-app van de mini’s. Zit je nog niet in de app en wil je toch graag komen? Dat kan. Stuur ff een mailtje met telefoonnummer van één van de (groot)ouders naar jeugd@gscods.nl en het komt goed.