Bij de twaalf mini’s die zaterdag op de de tweede Mini’s Day verschenen zagen we gelukkig weer nieuwe gezichtjes. Twee om precies te zijn. Met de minimum-leeftijd van vier jaar nemen we het niet zo nauw, zoals iedereen eigenlijk wel weet, want als zoon of dochter er klaar voor is, tsja….. En zo zagen we er wéér eentje, die zelfs nog geen drie jaar oud is, maar waar de voetbalschoenen al als gegoten zitten. Aan motivatie geen gebrek bij onze jongste talenten !

Trainster Ariëtte had met hulp van enkele (groot)ouders weer een parkoers uitgezet, waarop de mini’s konden werken aan hun motoriek en tanraptechniek. En zagen wij daar een talentvolle doelman? Met heuse keepershandschoenen nog wel. Dat bedoelen we dus met motivatie! Halverwege was er natuurlijk drinken en dankzij onze fruitsponsor na afloop voor alle deelnemers een banaan. Komende zaterdag is er weer een Mini’s Day. Wil je meedoen? Zorg dan dat je er om 13.00 uur bent !