De afgelopen 2 seizoenen zijn anders gelopen dan andere seizoenen. De kantines waren maanden dicht, er zijn zorgen over aanblijven van sponsoren en over het behoud van leden. 

De KNVB heeft als doel om verenigingen te ondersteunen in deze moeilijke tijd en heeft het initiatief genomen om een loterij voor alle amateurverenigingen te organiseren.

Er wordt een loterij aangeboden op een veilige en verantwoorde wijze waardoor amateurclubs extra inkomsten kunnen genereren. Doordat alle organisatorische zaken geregeld zijn, kan ook GSC/ODS met deze loterij wat extra geld verdienen.  Daarom roepen we bij deze alle leden, (groot)ouders en familie van leden en iedereen die onze club een warm hart toedraagt op om via amateurvoetballoterij.nl  loten voor GSC/ODS te kopen. Er zijn mooie prijzen mee te winnen, zie hiervoor de actiepagina via de link hierboven.